Login
Prefire na mapách CS:GO
shagynko123 2 Komentárov Prečítané: 8431 Vytlačiť
Workshop - je to miesto kam užívatelia uploadujú svoje výtvory (mapy, skiny a pod.)

  1. Spustíme hru a v hlavnom menu klikneme na HRA (PLAY) a zvolíme možnosť OFFLINE S BOTMI.


  2. Potom klikneme na WORKSHOP a do vyhľadávania napíšeme PREFIRE. Vyskočí na nás mnoho máp od rôznych tvorcov, ale ja preferujem mapy od užívateľa YESBER. Ako môžete vidieť na obrázku, tak ja tam už pár máp mám. Vyberte si mapu a dajte spustiť, nezabudnite nastaviť hru bez BOTOV.




  3. Spawnete sa na neutrálnom mieste, kde si môžete vybrať, kde chcete začať trénovať. A , B alebo na MID. Potvrdzujete strieľaním do miesta kde chcete začať.


  4. Mapa sa reštartne a spawne vás to na vami zvolené miesto. Môžete zvoliť nastavenia BOTOV buď budú len stáť, útočiť alebo budú agresívni. V strede hore máte možnosti, kde sa majú spawnúť boti, na ktoré SPOTY, buď RANDOM ( kdekoľvek ) menšie množstvo alebo je možnosť ALL SPAWN a budú všade na všetkých možných miestach. Všetky zbrane máte zdarma neobmedzená munícia, neobmedzené granáty. Zbrane a nastavenia nastavujete strieľaním do vybraných možností.






  5. Keď si zvolíte čo chcete, tak sa jednoducho rozbehnite a sledujte, kde všade sú enemy a strieľajte ich. Vľavo dole pri každom zabití vám ukazuje ešte počet ostávajúcich enemy. Samozrejme beží vám Timer a do určitého času to musíte stihnúť, inak vás reštartne a idete od znova alebo zomriete. Boti vás nebudú šetriť. Ak zabijete všetkých, tak hra vám zobrazí za aký čas ste to stihli a reštartne sa. Môžete ísť znova alebo si zvolíte iné miesto poprípadne mapu.


Nevravím, že je to to najlepšie čo môže byť ale na menšiu zábavu to stačí a možno niektorých aj naučí niečo nové. Tak prajem veľa šťastia a vytrvalosti.
Komentáre

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia
5.0
Biedny
Perfektný!

Pre pridanie hodnotenia musíte byť prihlásený.

Aktuálne zápasy
Twitch TV
Anketa
Na čom najčastejšie hraješ hry?
PC Notebook Konzola Mobil
85% (442 Hlasy)
12% (62 Hlasy)
1% (6 Hlasy)
2% (8 Hlasy)
Hlasy: 518
Začiatok hlasovania: 22/03/2020 11:37