Counter Strike Portal - csportal.sk | Ostatné | Offtoppic |
RE: Vtipy:>>> | 18/07/2009 14:41 |
---|---|
En3rg0 - Člen | |
toto neni vtip ale prihoda z kostola Farár dáva primanie a kamarat po2 rokoch v kostole pride k nemu Farár: Telo kristovo Kamarát : Dakujem |
|
Príspevkov: 17 • Bydlisko: • Jaslovske Bohunice • Založený: 21.05.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 18/07/2009 15:35 |
halluser - Člen | |
no u nas je na chorusu napisane:Urob dobrý skutok,nerypaj! a vedla toho s nechtami vyryte:Urob dobrý skutok,ne****uj! Zapni cheat a potom |
|
Príspevkov: 173 • Bydlisko: • Prešov • Založený: 18.05.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 18/07/2009 18:00 |
ngt - Člen | |
jean clod van dam bucha na dvera a vravi tvorte tu je jean clod van dam!!!a spoza dveri:chodte do pi... vsetci stiria xd | |
Príspevkov: 3 • Bydlisko: • zilina • Založený: 18.07.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 19/07/2009 23:06 |
En0minE - Člen | |
navod: prava ruka zapestie zohni v 45stupnovom uhle laket maj zohnuty pod 90stupnovim uhlom a rameno v pazuche v 45stupnoch lava ruka zapri su ju v bok psotav sa pred zrkadlo citis sa pohodlne? BUZNA! |
|
Príspevkov: 61 • Bydlisko: • Trenčín • Založený: 12.07.08 | |
RE: Vtipy:>>> | 22/09/2009 21:31 |
Sali - Člen | |
Ide ježko okolo močiara, hryzie si s chuťou do jablka a stretne bociana. Bocian:- Čo ješ? Ježko: - Čo bocian? Bocian: - Čo ješ jež? Ježko: - Čo bocian, bocian? Každá mačka mňaučíí... |
|
Príspevkov: 301 • Bydlisko: • Poprad • Založený: 21.01.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 22/09/2009 21:32 |
Sali - Člen | |
Z - zákazník V - Vietnamec Z: Koľko stojí tá bunda ? V: petópadetat Z: Ale tu je nejaký fľak ? V: titópadetat Z: A dáte mi paragón ? V: dvetópadetat Z: A máte vôbec povolenie k pobytu ? V: dalcek !!! Každá mačka mňaučíí... |
|
RE: Vtipy:>>> | 22/09/2009 21:41 |
Sali - Člen | |
Staví sa Rus, Američan a Slovák, kto má tvrdšiu pálenicu. Rus vytiahne vodku, glgne si postavia pred neho stoličku a spýtajú sa ho: - Koľko ich vidíš? Rus si grgne a povie: - Dve! Američan si vezme whisky a povie: - Vidím ich tri! Slovák si vezme slivovicu kuká a nič nevraví. Ostatní sa ho pýtajú: - No, koľko ich vidíš? Chvíľku dumá a potom sa spýta: - A v ktorej rade? Každá mačka mňaučíí... |
|
RE: Vtipy:>>> | 23/09/2009 18:58 |
Vati - Člen | |
Ja vtipy moc nepoznam ale mam dobre vety aj logicke a zaroven smiesne Je lepsie si vypit s Parkinsonom ako si nevypit s Alzhaimerom!! |
|
Príspevkov: 212 • Bydlisko: • Banská Bystrica • Založený: 13.07.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 23/09/2009 19:00 |
Vati - Člen | |
Jednu mam uz vo svojom statuse a dalsie su napr. Nikdy nepodcenuj silu blbcov vo velkom pocte. Nepaci sa to ako jazdim? Tak uhni z chodnika!...ale niekedy mi to pripada aj trochu trapne uz Je lepsie si vypit s Parkinsonom ako si nevypit s Alzhaimerom!! |
|
Príspevkov: 212 • Bydlisko: • Banská Bystrica • Založený: 13.07.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 23/09/2009 19:55 |
Nexotic - Člen | |
stratila se me v bludisti manzelka.... kdo ji najde dostane pesti mezi voci | |
Príspevkov: 11 • Založený: 23.09.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 14/10/2009 07:38 |
sena-svk - Člen | |
príde blondýnka do predajne s hudobnými nástrojmi.. obzerá sa a povie.. .. chcela by som tú červenú trúpku, a bilu harmoniku,, Predavač hovorí: - slečna ten hasiaci prístroj Vám kludne predám, ale nevyslite si, že budem kvôli Vám demontovať ten radiátor sena-svk |
|
Príspevkov: 91 • Založený: 07.04.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 14/10/2009 18:24 |
Sali - Člen | |
Blondynka si dala inzerat : ..Kto mi nahra na disketu internet? Každá mačka mňaučíí... |
|
RE: Vtipy:>>> | 14/10/2009 23:29 |
houses - Člen | |
Počas návštevy v blázinci sa pýta návštevník riaditeľa, podľa akých kritérií bude rozhodnuté, či niekto bude zatvorený alebo nie. Riaditeľ vysvetľuje: No my napustíme vaňu vodou, dáme kandidátovi lyžičku, hrnček a vedro a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnili. Návštěvník hovori: "Aha, rozumiem, normálny človek vezme vedro aby to šlo rýchlejšie, že?" Riaditeľ: Nie, normálny človek vytiahne štupel... Chcete izbu s balkónom alebo bez? " |
|
Príspevkov: 141 • Založený: 10.06.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 16/11/2009 17:38 |
TomyAngelo - Člen | |
Tento je dobry Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne. Ředitel vysvětluje: No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnili. Návštěvník povídá: "Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?" Ředitel: Ne, normální člověk vytáhne špunt... (štupel) Chcete pokoj s balkonem nebo bez?" |
|
Príspevkov: 44 • Založený: 16.11.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 16/11/2009 17:43 |
TomyAngelo - Člen | |
Este jeden obrazovy nenasiel som tu prikaz [youtube][youtube] tak len tak vam to dam nemohol som z toho prveho vtipu http://www.youtube.com/watch?v=bBeH1CH8hzA&feature=player_embedded |
|
Príspevkov: 44 • Založený: 16.11.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 17/03/2011 17:57 |
grAwp - Člen | |
V škole sa pýtajú maďarského chlapčeka. - Lászlo povedz nám čo je korytnačka. - Taký veľký opancierovaný žaba, neskáče, len plazí zem |
|
Príspevkov: 387 • Bydlisko: • Biely Kostol • Založený: 05.10.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 17/03/2011 17:57 |
grAwp - Člen | |
Turisti sa blížia k najväčšiemu vodopádu na svete: Američan : " ...oooh god, it's wonderfuuuuuuul".... Nemec : " ...ooo mein Gott, das ist wuuuuuuuuunderbar".... Slovák : " ...Ty kokóóóóót. Čo ti jebeee? |
|
Príspevkov: 387 • Bydlisko: • Biely Kostol • Založený: 05.10.09 | |
RE: Vtipy:>>> | 19/03/2011 12:42 |
Malchus - Člen | |
max_p0ster napísal: on: cafec ty ses admin ? jkros: ano on: ale mas tam psano ovnew jkros: mas na mysli asi Owner ... on: jo dyt to pisu jkros napsal si neco jineho ale to je jedno,co potrebujes? on: a co to je owner? jkros :vlastnik on:jak vlastnik? jkros:vlastnik serveru (Trackeru),spolu s Baglem on: aha,to je jako ten tracert vas jo? jkros: tracert ne ale Tracker ano on dyt to pisu jkros:aha uz asi spatne vidim on:hm jkros:tak co potrebujes teda? k veci on:chci tahat jkros: a co ti v tom brani... on:nejde to jkros:jak nejde,cetl jsi forum? on:jake forum? jkros:forum co je soucasti Trackeru on:ne a to se ma? jkros: jiste, dostanes tam odpovedi na sve otazky onk jkros: precti si pravidla ,FAQ a navody,pokud neco nepochopis,zeptej se na chatu tam ti nekdo urco poradi on: co je to FAQ? jkros:caste otazky on:a tam se dozvim jak tahat? jkros:mjn on:mjn?? jkros:mimo jine,,,, onk tak dik jkros:nz on:nz? jkros:neni zac !!! 15 sekud klid.... on: ses tu? jkros: ano on:tak jsem to precetl jkros:fajn ses chytrejsi? on: nez kdo? jkros:to se jen tak rika... on:aha,no asi jsem jkros:btw kolik ti je let? on:uz 15 jkros: uuuuuz ,sem si to myslel... on:tak jak mam stahovat? jkros:si delas prdel ne? onroc? jkros:ted jsi me napsal ze jsi prelouskal forum on dyt jo jkros:a to me chces rict ze jsi se nic nedozvedel ? on:jo neco jo jkros: aha tak si to precti jeste 5 x a uz budes vedet jkros:hlavne pravidla at nedostanes BAN on: hm ,co je to ban? jkros:ty se me jen zdas... on: proc? jkros: jen tak,to neres on:aha jkros: zagoogluj a nejdi si nejdriv nejake info o BT on:co je BT? jkros: Bittorrent protokol on:zkusim on ik jkros: cau on:muzu hledat i prez seznam? jkros:treba google ti toho najde vic jkros:jdu si zapalit onk cau ubehlo 50s on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu ubehlo 7 min jkros:ano on:fajn jkros:? on fajn ze si tu jkros:k veci on: mam ban jkros: ano vidim nemas vyplnene pripojeni on:jake pripojeni? jkros: rychlost tveho pripojeni k IT a typ IP on:co to je IT a IP? jkros: si delas prdel ne? on:ne proc jkros eghmm on:? jkros: kup si neakou tlustou knizku a poradte si vse nastuduj o internetu on:to stoji moc penez jkros:ughh on:? jkros:sry ale nemam cas ti v tuhle dobu davat lekce internetu on:aha on:tak ja jsu zkusit neco sosat jkros: to ti nepujde mas ban on: to vadi? jkros:ano on:tak se na to vyseru jkros:to bude nejlepsi onroc? jkros:nemas zakladni znalosti on:to si jen myslis delam vypocetku jkros:fakt kde? on jeste ne jkros: aha ... on: ale poletim do Anglie na skolu jkros:hm,treba se i neco naucis on:jo chcem delat programatora jkros:urcite budes dobrej Smile on:taky si myslim jkros:myslis ze te vezmou? on:snad jo,otec to bude platit jkros:aha tak to uz vim ktera bije on:? jkros:to neres onk jkros:mizim cau on:muzu se te zeptat ,poradis me pak jkros:radeji ne? onroc? jkros:nemam na tebe nervy on:fajn jkros:cau on:zdar Cely rozhovor trval skoro hodinu ,sam se zpetne divim jak jsem tomohl ve zdravi prezit... Případ no. 2 citace: on: cau jsi tu? jkros: ano on:tak uz vim jak na to jkros: na co? on:na to jkros: aha tak uz vim o co jde Smile on: pise me to ale ze mam ban jkros: njn udelej to co mas v popisu banu a budes odbanovan on: co je to ban? jkros: bazopertentni atomove neutrony Smile on: hm a jak se toho zbavim? jkros: musis si poridit AN4g on: co to je? jkros: atomovy neutralizer 4. generace on: aha tak to nemam ,kde to stahnu? jkros: napis do Holyvůdu Smile on: nechapu jkros: MiB ti ho poslou Smile on: ? jkros: Men in Black Smile on: nedelej si ze me prdel joo!!! jkros :Smile on: jak teda odstranim ban? jkros: no v pripade ze nepouzijes AN4g tak jedine si vyplnit typ a rychlost pripojeni v profilu onk to zvladnu jkros: mel bys.... . . . 7min . on:jses tu? jkros : ano on:tak to mam jkros: ha to ses pripojenej na orbitu? onroc? jkros : 100Gbit jen tak nekdo nema Smile on: aha chyba jkros: jen malicka... on: uz je to ok? jkros: 100Mbps ..kde jsi pripojen on: kabelovka jkros : a mas 100M lajnu jo? on pise me to dole jkros: kde dole? v systray? on: co je systray? jkros: takovy ty maly ikonky dole v rohu Smile on: jj tam me to pise 100M jkros: to vypisuje sitovka to neni tvoje rychlost on: aha , jak to zjistim jkros: nevis za co platis? on: ted jsem se dival do smlouvy a je tam, 512/128 jkros: bingo on: jkros: egm ,jako ze to je ono on: a co stim? jkros: to vypln do profilu + typ IP on: uz to mam jkros: voe ja jsem nemyslel aby jsi tam napsal IP on: aha tak co s IP jkros: vyplni zda mas verejnou nebo sdilenou,resp. aktiv/pasiv on: jak to mam vedet? jkrosrecti si FAQ ve foru tam jsou navody jak to zjistit on: ok . . . . 10 min . on:jsi tu? jkros: ano on: me to nejde? jkros: co ti nejde on: ja tomu nerozumim jkros: cemu? on: no ja se prihlasil na tu stranku jkros: na jakou? on: whasmy ip nebo tak nejak jkros: a.. on: tam to nepise nic o aktiv pasiv jkros: lol ty ses bukva on: tam to jenom vypisuje mou IP jkros: tu stejnou co mas ve smlouve? on: jo jkros: tak ses aktiv on: jak to vis? jkros: kdyby si precetl v tom FAQ vse tak by jsi zjistil ze pokud se ti zobrazi IP stejna jakou mas tak je verejna on: aha on: kdyz to je vsechno tak slozite jkros: ani ne staci cist jkros: jako budouci programator to budes potrebovat Smile)) on: njo on: co ty vlastne delas? jkros: zeru gumove medvidky Smile) on: myslim jako praci jkros: jsem atomovej fyzik Smile on: hm to muser bejt dobry prachy za to jkros: nestezuju si on: co ta prace obnasi jkros : micham plutonium Smile on: jak michas jkros: no varim Smile on: to se vari? jkros: jak jinak by jsi to chtel delat??? on: nevim on: no nic jdu hrat NFS jkros: bav se on: cau jeątě jsem naąel třeti pokracovani tak ho sem hodim je to trochu deląí, ale fakt zábava obdivuju ľe s ním má ten admin takovou trpělivost : on: haloo ses tu? jkros: mmt nece resim . . . 30 sec. on: uz ses tu? jkros: rikam mmt on:co je mmt jkros: vydrz,pockej.. on: ok jkros: co potrebujes? on: pamatujes si me? jkros: nevim asi ne,chodi me hodne dotazu on: posledne jsi me radil s banem a s netem jkros: jo uz asi vim on: mam dalsi problem jkros: povidej,ale konkretne nemam moc cas on: stahl jsem hru jkros: sikula on: ale nejede me jkros: upresni on: nejde nainstalovat jkros:upresni format souboru a popis chyby on: no proste to nejde jkros: hm tos me toho rekl on: jkros: rikam napis v jakem je to formatu iso nebo jak? on: nakej bin jkros: tj image moutni to na virtualni mechaniku a instaluj on: co to je virtualni mechanika ? to si zase ze me delas srandu co!!! jkros: boha, asi se dam na nejakou viru on: co? jkros: nainstaluj si Daemon nebo Alkohol120% ten ti vytvori virt. mechaniky on: to jako fakt? jkros: ne jen tak.. on: seru na to beztak to bude hovadina jkros: si delas prdel ne? on: proc jako jkros: obiras me o muj cas a pak na to kasles on: aspon si pokecas ne jkros: jasne same nove potrebne info pro muj mozek on: hele v cem hledas jkros: jako co? on: weby a tak jkros: google on: aha tak to jo jkros: proc? on: jen tak jkros: to jsem se toho dozvedel on: co je tafic jkros? on: co to je? jkros: neznam takove slovo on: sory trafic jkros: aha Smile prenos dat on: a kolik to je 1PB to neznam jkros: co neznas mb,gb,tb,pb.... on: aha a kolik je teda 1PB jkros: boha si to propocitej ne.. x 1024 on: to se me nechce jkros: aha,budes dobrej programator... on: jj ucim se jkros: je to videt Smile on: v cem je naprogramovany tracker? jkros: php on: to jsou jako ty kody? jkros: scripty on: a to se najak koduje? jkros: jo on: a v cem? jkros: v DC on: co to je DC? jkros: Davinciho kod on: fakt jo? jkros: jasne on: vy jste to rozlustili? on: cet jsem knizku jkros: my ne ale programatori v Pentagonu a nejakej hacker to uverejnil na netu on: dost dobry, taky chci byt hacker jkros: mas k tomu nejlepsi predpoklady Smile on: uz jsem hackoval jkros: fakt? pri tvych znalostech to byla nejspis NASA on: tn tak dobrej jeste nejsu,ale hackl jsem eurotel jkros: on: mam smsbomber a tak jsem poslal 500 sms kamosovi jkros: Smile Smile pomoooc asi umru ...lolec jkros: bacha na URNU,za takovej hack po tobe pujdou ,to vis Eurotel si dokaze zaplatit poradny pravniky Smile on: co je urna ? jkros : CZ zasahova jednotka on: aha na to jsem nemyslel jkros: ted uz je na to pozde, uz te asi monitorujou on: k**** co mam delat? jkros: v tom ti neporadim on: vsak to nejak dopadne jkros: tj jkros: jdu si zapalit ,potim, se z tebe az na pr**** . . . . on: jsi tu jkros: uz jo on: hacknul sem si ucet na trackeru jkros: fakt? Smile jkros: ja vidim u tveho uctu jen ban na 1 rok za podvod s uploadem Smile on: kuva jak jste me tak rychle nasli jkros: monitorujeme nektere ratio softy on: co ted jkros: mas cas na studium on: co? jkros: no za rok se toho naucis kdyz se budes trosku snazit on: to me jako neodbanujes jo? jkros: ne on: proc jako? jkros: podvadel jsi z ratiem on: ste smejdi jkros: Smile . . . on: hh a mate smulu jkros: nepovidej on: mam novej ucet hh jkros: ses dobrej ,to jsem fakt necekal Smile on: ja vim jkros: a jde ti stahovat? Smile on: nevidim kolonku torrenty jkros : hmmm cim to asi bude hackere Smile on: [cenzúra] mam zase ban jkros: hh on: za duplicitni ucet jkros: to nasere co? on: jak jsi me rozpoznal ze jsem si udelal tento druhej ucet jkros: to vis hlida to DC? on: ten davinciho kod jo? jkros: jasne on: hm jkros: smula co on: jste **** ******* ******* ********* ******* jkros: mas na svuj vek peknou slovni zasobu Smile on: ***** ****** *** ************ jkros: pekne on: mate tam chybu hh jkros: nepovidej on: pise vam to ted forbiden IP nebo tak neco jkros : rek bych ze bude chyba u tebe Smile on: jakto co to znamena? jkros: mas ban na IP uz se nedostanes ani na web on: ***** ** * ** * ****** jkros: nejakou novejsi nadavku neznas,tyto uz jsem parkrat slysel Smile . . . . on: dam ti 5000kc kdyz me odbanujes jkros: nechci on: tata to zaplati ,fakt ti to dam jkros: nejprve se nauc zaklady slusneho chovani a zjisti si zaklady o IT on: co je IT? jkros: internet jkros: kdyz uz obetuju pro tebe cas ,pis to alespon citelneji lustim kazde druhe slovo on: jsem disgrafik jkros: aha tak uz jsem doma on: co? jkros: no ze uz to zacinam chapat on: kazdej nedela jaderneho fyzika jkros: to jiste ne Smile on: jo hele ptal jsem se taty a ten rikal ze se plutonium nemicha to co me kecas jkros: tvuj otec dela v jaderne fyzice? on: ne jkros: tak to nemuze vedet ,nektere postupy jsou tajde on: proc tajne jkros: kvuli bezpecnosti on: nechapu jkros: muzou to zneuzit teroristi on: aha jkros: navic uz nedelam s plutoniem on: a s cim jkros: s tezkou vodou on: jak tezkou vodou jkros: to je takovej termin v jaderne fyzice on: voda muze bejt lehka a tezka? jkros: hhhhhhhh jasne Smile on: znam jen normalni co piju jkros: jiste, tu tezkou kdyby jsi vypil tak to asi nerozchodis Smile on: to je tak nebezpecna? jkros: jen trosku Smile on: takze me neodbanujes? jkros: ne on: ****** ** ** * ******** ******** ****** jkros: chi chi mej ses muj volnej cas vyprsel jkros: add to ignore list... Po dvoch minutach by som mu povedal chod do pice |
|
Príspevkov: 571 • Založený: 05.04.10 | |
RE: Vtipy:>>> | 19/03/2011 17:14 |
Malchus - Člen | |
cez leto sa stretne Slavak a Nemec... Co si si kupil v obchode??? un du????slasie pocujuci slovak odpovie...Bundu co si chori teraz v lete Z vlastnej tvorBy |
|
Príspevkov: 571 • Založený: 05.04.10 | |
RE: Vtipy:>>> | 13/04/2011 01:13 |
Tekno - Člen | |
toto je asi najvacsi realny vtip zivota aky som kedy videl a prave ho prezivam |
|
Príspevkov: 48 • Bydlisko: • PoPrad city • Založený: 01.02.09 |
|