Counter Strike Portal - csportal.sk | Ostatné | Offtoppic |
RE: Vtipy:>>> | 03/04/2008 22:20 |
---|---|
S3nk0 - Člen | |
Pride chlapik k doktorovi a hovori mu, ze ma velky problem, ktory sa tyka jeho "pychy"...tak mu doktor, samozrejme, povie, aby sa vyzliekol, ze sa na to pozrie...chlapik sa vyzlecie a jeho pycha meria "az" 1 cm... tak sa doktor len tak-tak drzi,aby sa nerozosmial a hovori "ehmmm, toto je velky problem"...a chlapik na to "no, a takto napuchnute to uz mam tyzden" |
|
Príspevkov: 322 • Založený: 14.07.07 | |
RE: Vtipy:>>> | 03/04/2008 22:20 |
S3nk0 - Člen | |
Kto ma väčšiu cenu?Muž alebo žena?No jednoznačne žena!Prečo?Muž:2 vajcia= 6sk...... 1 párok=8sk.Žena:1 koza=2500sk.....2 koza=2500sk.a bobor je zakonom chraneny- cena je nevyčislitelna |
|
RE: Adminy maju tazky zivot:D | 04/04/2008 13:19 |
max_p0ster - Člen | |
on: cafec ty ses admin ? jkros: ano on: ale mas tam psano ovnew jkros: mas na mysli asi Owner ... on: jo dyt to pisu jkros napsal si neco jineho ale to je jedno,co potrebujes? on: a co to je owner? jkros :vlastnik on:jak vlastnik? jkros:vlastnik serveru (Trackeru),spolu s Baglem on: aha,to je jako ten tracert vas jo? jkros: tracert ne ale Tracker ano on dyt to pisu jkros:aha uz asi spatne vidim on:hm jkros:tak co potrebujes teda? k veci on:chci tahat jkros: a co ti v tom brani... on:nejde to jkros:jak nejde,cetl jsi forum? on:jake forum? jkros:forum co je soucasti Trackeru on:ne a to se ma? jkros: jiste, dostanes tam odpovedi na sve otazky onk jkros: precti si pravidla ,FAQ a navody,pokud neco nepochopis,zeptej se na chatu tam ti nekdo urco poradi on: co je to FAQ? jkros:caste otazky on:a tam se dozvim jak tahat? jkros:mjn on:mjn?? jkros:mimo jine,,,, onk tak dik jkros:nz on:nz? jkros:neni zac !!! 15 sekud klid.... on: ses tu? jkros: ano on:tak jsem to precetl jkros:fajn ses chytrejsi? on: nez kdo? jkros:to se jen tak rika... on:aha,no asi jsem jkros:btw kolik ti je let? on:uz 15 jkros: uuuuuz ,sem si to myslel... on:tak jak mam stahovat? jkros:si delas prdel ne? onroc? jkros:ted jsi me napsal ze jsi prelouskal forum on dyt jo jkros:a to me chces rict ze jsi se nic nedozvedel ? on:jo neco jo jkros: aha tak si to precti jeste 5 x a uz budes vedet jkros:hlavne pravidla at nedostanes BAN on: hm ,co je to ban? jkros:ty se me jen zdas... on: proc? jkros: jen tak,to neres on:aha jkros: zagoogluj a nejdi si nejdriv nejake info o BT on:co je BT? jkros: Bittorrent protokol on:zkusim on ik jkros: cau on:muzu hledat i prez seznam? jkros:treba google ti toho najde vic jkros:jdu si zapalit onk cau ubehlo 50s on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu on:si tu ubehlo 7 min jkros:ano on:fajn jkros:? on fajn ze si tu jkros:k veci on: mam ban jkros: ano vidim nemas vyplnene pripojeni on:jake pripojeni? jkros: rychlost tveho pripojeni k IT a typ IP on:co to je IT a IP? jkros: si delas prdel ne? on:ne proc jkros eghmm on:? jkros: kup si neakou tlustou knizku a poradte si vse nastuduj o internetu on:to stoji moc penez jkros:ughh on:? jkros:sry ale nemam cas ti v tuhle dobu davat lekce internetu on:aha on:tak ja jsu zkusit neco sosat jkros: to ti nepujde mas ban on: to vadi? jkros:ano on:tak se na to vyseru jkros:to bude nejlepsi onroc? jkros:nemas zakladni znalosti on:to si jen myslis delam vypocetku jkros:fakt kde? on jeste ne jkros: aha ... on: ale poletim do Anglie na skolu jkros:hm,treba se i neco naucis on:jo chcem delat programatora jkros:urcite budes dobrej Smile on:taky si myslim jkros:myslis ze te vezmou? on:snad jo,otec to bude platit jkros:aha tak to uz vim ktera bije on:? jkros:to neres onk jkros:mizim cau on:muzu se te zeptat ,poradis me pak jkros:radeji ne? onroc? jkros:nemam na tebe nervy on:fajn jkros:cau on:zdar Cely rozhovor trval skoro hodinu ,sam se zpetne divim jak jsem tomohl ve zdravi prezit... Případ no. 2 citace: on: cau jsi tu? jkros: ano on:tak uz vim jak na to jkros: na co? on:na to jkros: aha tak uz vim o co jde Smile on: pise me to ale ze mam ban jkros: njn udelej to co mas v popisu banu a budes odbanovan on: co je to ban? jkros: bazopertentni atomove neutrony Smile on: hm a jak se toho zbavim? jkros: musis si poridit AN4g on: co to je? jkros: atomovy neutralizer 4. generace on: aha tak to nemam ,kde to stahnu? jkros: napis do Holyvůdu Smile on: nechapu jkros: MiB ti ho poslou Smile on: ? jkros: Men in Black Smile on: nedelej si ze me prdel joo!!! jkros :Smile on: jak teda odstranim ban? jkros: no v pripade ze nepouzijes AN4g tak jedine si vyplnit typ a rychlost pripojeni v profilu onk to zvladnu jkros: mel bys.... . . . 7min . on:jses tu? jkros : ano on:tak to mam jkros: ha to ses pripojenej na orbitu? onroc? jkros : 100Gbit jen tak nekdo nema Smile on: aha chyba jkros: jen malicka... on: uz je to ok? jkros: 100Mbps ..kde jsi pripojen on: kabelovka jkros : a mas 100M lajnu jo? on pise me to dole jkros: kde dole? v systray? on: co je systray? jkros: takovy ty maly ikonky dole v rohu Smile on: jj tam me to pise 100M jkros: to vypisuje sitovka to neni tvoje rychlost on: aha , jak to zjistim jkros: nevis za co platis? on: ted jsem se dival do smlouvy a je tam, 512/128 jkros: bingo on: jkros: egm ,jako ze to je ono on: a co stim? jkros: to vypln do profilu + typ IP on: uz to mam jkros: voe ja jsem nemyslel aby jsi tam napsal IP on: aha tak co s IP jkros: vyplni zda mas verejnou nebo sdilenou,resp. aktiv/pasiv on: jak to mam vedet? jkrosrecti si FAQ ve foru tam jsou navody jak to zjistit on: ok . . . . 10 min . on:jsi tu? jkros: ano on: me to nejde? jkros: co ti nejde on: ja tomu nerozumim jkros: cemu? on: no ja se prihlasil na tu stranku jkros: na jakou? on: whasmy ip nebo tak nejak jkros: a.. on: tam to nepise nic o aktiv pasiv jkros: lol ty ses bukva on: tam to jenom vypisuje mou IP jkros: tu stejnou co mas ve smlouve? on: jo jkros: tak ses aktiv on: jak to vis? jkros: kdyby si precetl v tom FAQ vse tak by jsi zjistil ze pokud se ti zobrazi IP stejna jakou mas tak je verejna on: aha on: kdyz to je vsechno tak slozite jkros: ani ne staci cist jkros: jako budouci programator to budes potrebovat Smile)) on: njo on: co ty vlastne delas? jkros: zeru gumove medvidky Smile) on: myslim jako praci jkros: jsem atomovej fyzik Smile on: hm to muser bejt dobry prachy za to jkros: nestezuju si on: co ta prace obnasi jkros : micham plutonium Smile on: jak michas jkros: no varim Smile on: to se vari? jkros: jak jinak by jsi to chtel delat??? on: nevim on: no nic jdu hrat NFS jkros: bav se on: cau jeątě jsem naąel třeti pokracovani tak ho sem hodim je to trochu deląí, ale fakt zábava obdivuju ľe s ním má ten admin takovou trpělivost : on: haloo ses tu? jkros: mmt nece resim . . . 30 sec. on: uz ses tu? jkros: rikam mmt on:co je mmt jkros: vydrz,pockej.. on: ok jkros: co potrebujes? on: pamatujes si me? jkros: nevim asi ne,chodi me hodne dotazu on: posledne jsi me radil s banem a s netem jkros: jo uz asi vim on: mam dalsi problem jkros: povidej,ale konkretne nemam moc cas on: stahl jsem hru jkros: sikula on: ale nejede me jkros: upresni on: nejde nainstalovat jkros:upresni format souboru a popis chyby on: no proste to nejde jkros: hm tos me toho rekl on: jkros: rikam napis v jakem je to formatu iso nebo jak? on: nakej bin jkros: tj image moutni to na virtualni mechaniku a instaluj on: co to je virtualni mechanika ? to si zase ze me delas srandu co!!! jkros: boha, asi se dam na nejakou viru on: co? jkros: nainstaluj si Daemon nebo Alkohol120% ten ti vytvori virt. mechaniky on: to jako fakt? jkros: ne jen tak.. on: seru na to beztak to bude hovadina jkros: si delas prdel ne? on: proc jako jkros: obiras me o muj cas a pak na to kasles on: aspon si pokecas ne jkros: jasne same nove potrebne info pro muj mozek on: hele v cem hledas jkros: jako co? on: weby a tak jkros: google on: aha tak to jo jkros: proc? on: jen tak jkros: to jsem se toho dozvedel on: co je tafic jkros? on: co to je? jkros: neznam takove slovo on: sory trafic jkros: aha Smile prenos dat on: a kolik to je 1PB to neznam jkros: co neznas mb,gb,tb,pb.... on: aha a kolik je teda 1PB jkros: boha si to propocitej ne.. x 1024 on: to se me nechce jkros: aha,budes dobrej programator... on: jj ucim se jkros: je to videt Smile on: v cem je naprogramovany tracker? jkros: php on: to jsou jako ty kody? jkros: scripty on: a to se najak koduje? jkros: jo on: a v cem? jkros: v DC on: co to je DC? jkros: Davinciho kod on: fakt jo? jkros: jasne on: vy jste to rozlustili? on: cet jsem knizku jkros: my ne ale programatori v Pentagonu a nejakej hacker to uverejnil na netu on: dost dobry, taky chci byt hacker jkros: mas k tomu nejlepsi predpoklady Smile on: uz jsem hackoval jkros: fakt? pri tvych znalostech to byla nejspis NASA on: tn tak dobrej jeste nejsu,ale hackl jsem eurotel jkros: on: mam smsbomber a tak jsem poslal 500 sms kamosovi jkros: Smile Smile pomoooc asi umru ...lolec jkros: bacha na URNU,za takovej hack po tobe pujdou ,to vis Eurotel si dokaze zaplatit poradny pravniky Smile on: co je urna ? jkros : CZ zasahova jednotka on: aha na to jsem nemyslel jkros: ted uz je na to pozde, uz te asi monitorujou on: k**** co mam delat? jkros: v tom ti neporadim on: vsak to nejak dopadne jkros: tj jkros: jdu si zapalit ,potim, se z tebe az na pr**** . . . . on: jsi tu jkros: uz jo on: hacknul sem si ucet na trackeru jkros: fakt? Smile jkros: ja vidim u tveho uctu jen ban na 1 rok za podvod s uploadem Smile on: kuva jak jste me tak rychle nasli jkros: monitorujeme nektere ratio softy on: co ted jkros: mas cas na studium on: co? jkros: no za rok se toho naucis kdyz se budes trosku snazit on: to me jako neodbanujes jo? jkros: ne on: proc jako? jkros: podvadel jsi z ratiem on: ste smejdi jkros: Smile . . . on: hh a mate smulu jkros: nepovidej on: mam novej ucet hh jkros: ses dobrej ,to jsem fakt necekal Smile on: ja vim jkros: a jde ti stahovat? Smile on: nevidim kolonku torrenty jkros : hmmm cim to asi bude hackere Smile on: [cenzúra] mam zase ban jkros: hh on: za duplicitni ucet jkros: to nasere co? on: jak jsi me rozpoznal ze jsem si udelal tento druhej ucet jkros: to vis hlida to DC? on: ten davinciho kod jo? jkros: jasne on: hm jkros: smula co on: jste **** ******* ******* ********* ******* jkros: mas na svuj vek peknou slovni zasobu Smile on: ***** ****** *** ************ jkros: pekne on: mate tam chybu hh jkros: nepovidej on: pise vam to ted forbiden IP nebo tak neco jkros : rek bych ze bude chyba u tebe Smile on: jakto co to znamena? jkros: mas ban na IP uz se nedostanes ani na web on: ***** ** * ** * ****** jkros: nejakou novejsi nadavku neznas,tyto uz jsem parkrat slysel Smile . . . . on: dam ti 5000kc kdyz me odbanujes jkros: nechci on: tata to zaplati ,fakt ti to dam jkros: nejprve se nauc zaklady slusneho chovani a zjisti si zaklady o IT on: co je IT? jkros: internet jkros: kdyz uz obetuju pro tebe cas ,pis to alespon citelneji lustim kazde druhe slovo on: jsem disgrafik jkros: aha tak uz jsem doma on: co? jkros: no ze uz to zacinam chapat on: kazdej nedela jaderneho fyzika jkros: to jiste ne Smile on: jo hele ptal jsem se taty a ten rikal ze se plutonium nemicha to co me kecas jkros: tvuj otec dela v jaderne fyzice? on: ne jkros: tak to nemuze vedet ,nektere postupy jsou tajde on: proc tajne jkros: kvuli bezpecnosti on: nechapu jkros: muzou to zneuzit teroristi on: aha jkros: navic uz nedelam s plutoniem on: a s cim jkros: s tezkou vodou on: jak tezkou vodou jkros: to je takovej termin v jaderne fyzice on: voda muze bejt lehka a tezka? jkros: hhhhhhhh jasne Smile on: znam jen normalni co piju jkros: jiste, tu tezkou kdyby jsi vypil tak to asi nerozchodis Smile on: to je tak nebezpecna? jkros: jen trosku Smile on: takze me neodbanujes? jkros: ne on: ****** ** ** * ******** ******** ****** jkros: chi chi mej ses muj volnej cas vyprsel jkros: add to ignore list... |
|
Príspevkov: 199 • Založený: 03.04.08 | |
RE: Vtipy:>>> | 04/04/2008 13:51 |
S3nk0 - Člen | |
tak to sa mi teda rozhodne nesce citat | |
RE: Vtipy:>>> | 04/04/2008 14:05 |
Slowak - Člen | |
lol už ibba to že je to take obrovske je vtip HALA MADRIIIID!!! |
|
Príspevkov: 378 • Bydlisko: • Bento Ribeiro • Založený: 20.11.07 | |
RE: Vtipy:>>> | 04/04/2008 14:07 |
S3nk0 - Člen | |
tak to ano | |
RE: Vtipy:>>> | 04/04/2008 21:26 |
max_p0ster - Člen | |
Ale oplati sa to precitat ja som to tiez necital cele stacilo mi dopoli a keby ma hentak vytoci jedine co by som mu napisal by bolo"bay Add Ignor List |
|
RE: ach toto je zivot | 04/04/2008 21:32 |
max_p0ster - Člen | |
Rozhovor s 22 rocnych chalanom. On-Ako zadam prikaz do console? Ja-ak chces zadat prikaz musis byt admin! on-co s adminom,sak prikaz do konzoly v counter-strike Ja-No ved hovorim ak chces zadat prikaz musis byt admin On-a jako sa stanem adminom? Ja-No ked nevies zadat prikaz do console tak asi nijako On-A to sa ako dava? (to som nepochopil) Ja-Ignor Listina |
|
RE: Vtipy:>>> | 05/04/2008 00:17 |
Majo - Hlavný Administrátor | |
Henten rozhovor som uz davnejsie cital |
|
Príspevkov: 1963 • Založený: 03.10.06 | |
RE: Vtipy:>>> | 05/04/2008 00:18 |
n0wa - Člen | |
no precital som to cele, uz som to videl, je to yeba..typek proste namaderu hlupunky |
|
Príspevkov: 661 • Založený: 02.11.06 | |
RE: Vtipy:>>> | 05/04/2008 00:19 |
max_p0ster - Člen | |
Ano je to starsie... Ale musis uznat ze by si nevidrzal hentak sa snim bavit. Upravil max_p0ster zap. 05/04/2008 00:20 |
|
RE: Vtipy:>>> | 13/04/2008 14:27 |
kvet - Člen | |
Po milostnom akte ležia obaja milenci vedľa seba, muž sa pomaly zdvíha a obzerá sa po spálni. Na nočnom stolíku si všimne fotku sympatického chlapa. Pýta sa ženy: - To je tvoj manžel? - Nemám manžela. - Tak tvoj priateľ? - Nemám priateľa. To som ja pred operáciou. |
|
Príspevkov: 171 • Založený: 28.02.07 | |
RE: Vtipy:>>> | 13/04/2008 14:36 |
n0wa - Člen | |
NESTES... bukelos powa btw vitaj kytka medzi ludmi nas5 co uz igelitky dosli ? |
|
RE: Vtipy:>>> | 13/04/2008 15:21 |
kvet - Člen | |
noo konecne je klud =) _____________ Žena príde ráno domov a povie mužovi, že spala u najlepšej kamarátky. Čo urobí muž? Obvolá desať kamarátiek a zistí, že ani u jednej nespala. Muž príde ráno domov a povie žene, že spal u najlepšieho kamaráta. Čo urobí žena? Obvolá desať kamarátov a zistí, že u ôsmich prespal a u dvoch ešte stále je. |
|
RE: Vtipy:>>> | 13/04/2008 19:00 |
n0wa - Člen | |
tak je dobre |
|
RE: Vtipy:>>> | 14/04/2008 17:19 |
kvet - Člen | |
Manželský krach, rozvod, spor o dieťa. Žena argumentuje: - Nakoniec, ja som to dieťa priviedla na svet! Otec namieta: - Keď vhodím do automatu mincu a vypadnú cigarety, komu patria? Mne alebo automatu? |
|
RE: Vtipy:>>> | 14/04/2008 18:37 |
n3cron - Člen | |
Ide vozičkár cez železničný priechod a zrazu sa zavrú závory. Vozičkár zakričí: Rampár!!! Nikto sa neozve. Vlak je od vozičkára 100m. Vozíčkar opäť kričí: Rampár!!! Vlak je od vozičkára 75m. Vozičkár: Rampár!!! Vlak je od vozíčkara 50m. Vozíčkar skričí: Rampár!!! Vlak je od vozičkára 10m. Rampár vykukne a vraví: Čo je? Vozičkár: Nič, kukaj na tú šupu! |
|
Príspevkov: 70 • Založený: 06.04.08 | |
RE: Vtipy:>>> | 14/04/2008 18:41 |
n3cron - Člen | |
Otázka: Prečo ide každý trabant rýchlo cez dedinu? Odpoveď: Nuž, aby ho psy neroztrhali. |
|
Príspevkov: 70 • Založený: 06.04.08 | |
RE: Vtipy:>>> | 14/04/2008 18:53 |
Slowak - Člen | |
lol skapem HALA MADRIIIID!!! |
|
Príspevkov: 378 • Bydlisko: • Bento Ribeiro • Založený: 20.11.07 | |
RE: Vtipy:>>> | 14/04/2008 22:17 |
n3cron - Člen | |
slowak kde mas ritku ? ((( | |
Príspevkov: 70 • Založený: 06.04.08 |
|