Counter Strike Portal - csportal.sk | CSPORTAL.SK | Návrhy/Pripomienky |
RE: Palmsoft Public #1 classic | 14/03/2009 14:35 |
---|---|
Funec - Člen | |
okis, len jeden navrh, odstranit italy, campr mapa pre retardov vzdy ked dojdem, hra tam tak 6-7 ludi italy a aj to su ti najvacsi nobraineri, ked sa to zmeni, zasa sa server naplni... Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
Príspevkov: 555 • Bydlisko: • TO PYCO! • Založený: 04.12.06 | |
RE: Palmsoft Public #1 classic | 14/03/2009 16:07 |
klimco - Člen | |
no ja mam napriklad italy rad Nápis na náhrobnom kameni: Malý priestor, veľký pokoj. Rozčuľuje ma nie to, že mi niekto povie hlúposť, ale to, že predpokladá, že s ňou budem súhlasiť. |
|
Príspevkov: 534 • Založený: 17.02.07 | |
RE: Palmsoft Public #1 classic | 14/03/2009 16:52 |
Funec - Člen | |
ale ty si nonstimak, to sa nerata Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
RE: Palmsoft Public #1 classic | 14/03/2009 18:35 |
Majo - Hlavný Administrátor | |
FunkY MonkeY - hlavne ze ked som tam ja par krat hral a bolo italy server bol full a hralo sa normal... |
|
Príspevkov: 1963 • Založený: 03.10.06 | |
RE: Palmsoft Public #1 classic | 16/03/2009 14:56 |
hejhoujou - Člen | |
ale to nemeni nic na tom, ze ta mapa je zla... polovica ludi ani nevie, aky je ciel hry, su zvyknuti na DE mapy a potom je tam chaos. ja by som tam nechal len DE mapy, ludia ich maju radsej a neni to cisty deathmatch. moj nazor /top15 |
|
Príspevkov: 138 • Bydlisko: • Trnava • Založený: 21.01.08 | |
RE: Palmsoft Public #1 classic | 16/03/2009 16:15 |
Funec - Člen | |
Majo to nic nemeni na tom, ze tam nobraineri cupia za kazdym rohom, nikoho, kto hra aspon trosku lepsie to nebavi, potom tam prides, rozdas 10 kickov za camp, nasledne 3 bany za urazky, das vote na de mapu, setci votnu, hra sa zas nieco normalne a kazdy sa bavi.. Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
RE: Palmsoft Public #1 classic | 16/03/2009 20:42 |
Majo - Hlavný Administrátor | |
vobec tam nedavam 10 kickov a ban za urazku som nedal uz pekne dlho to len ty mas stale neake problemy, tak neviem co tu dristas... |
|
Príspevkov: 1963 • Založený: 03.10.06 |
|