Counter Strike Portal - csportal.sk | CSPORTAL.SK Counter-Strike podpora | Counter-Strike: 1.6 |
War3 a mazanie XP | 07/07/2008 00:34 |
---|---|
Funec - Člen | |
Takze v poslednych dnoch sa nam rozmohli buzeranti, co sa prihlasuju na cudzie nicky a mazu XP, ludia mi denno-denne pisu, ze prisli o XP a co sa s tym da robit, kazdemu hovorim, ze bez screenov s XP nic, ale myslim, ze je cas tomu nejak zamedzit. Neda sa to osetrit nejako cez setinfo alebo nieco podobne aby sme predisli zbytocnym problemom? (poprosim servermastrov aby sem hodili svoje napady, pripadne tych, co maju screenovane XP, nech pridaju screeny skusime to hadam poriesit) Myslim, ze ako docasne riesenie sa da pouzit screenovanie vzdy ked dohrate server. Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
Príspevkov: 555 • Bydlisko: • TO PYCO! • Založený: 04.12.06 | |
RE: War3 a mazanie XP | 07/07/2008 00:41 |
n0wa - Člen | |
jj sam som nekoho zabanoval ale robia stale problemy..to su uplny chudaci.. |
|
Príspevkov: 661 • Založený: 02.11.06 | |
RE: War3 a mazanie XP | 07/07/2008 01:11 |
Majo - Hlavný Administrátor | |
no veru neviem ako by sa to dalo osetrit ale na setinfo urcite nie.... |
|
Príspevkov: 1963 • Založený: 03.10.06 | |
RE: War3 a mazanie XP | 07/07/2008 01:16 |
Funec - Člen | |
no jo, lebo 1 som vybanoval, mal inak urobeny nick ale stihol tie xp resetnut, alebo este ma napada moznost zrusit prikaz resetxp a ked niekto bude chciet, resetnu admini? Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
Príspevkov: 555 • Bydlisko: • TO PYCO! • Založený: 04.12.06 | |
RE: War3 a mazanie XP | 07/07/2008 12:44 |
maty - Člen | |
funky to je dobry napad... N.O. TRNAVA ALKOHOL!!!Nikdy ta neopustíííím,nikdy sa ta nevzdáááááááám |
|
Príspevkov: 182 • Založený: 21.06.08 | |
RE: War3 a mazanie XP | 07/07/2008 20:09 |
BestKiller xD - Člen | |
to je dobry napad som za |
|
Príspevkov: 23 • Založený: 07.07.08 |
|