Counter Strike Portal - csportal.sk | CSPORTAL.SK Counter-Strike podpora | Counter-Strike: 1.6 |
- Strana 1 z 2
- 1
- 2
Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 18/07/2008 17:16 |
---|---|
blondak - Člen | |
ja osobne som proti tejto pliage, pretoze to rozhadzuje hitboxy - asi tak o pol hlavy a navyse sa tak da rychlo presuvat bez toho, aby bolo pocut kde sa hrac nachadza...nazval by som to bugovanim a mozno aj cheatom. proste backgrip neznasasam a ked to vidim je mi zle |
|
Príspevkov: 10 • Založený: 07.07.08 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 18/07/2008 17:48 |
kvet - Člen | |
davno sa tu viedli bratovrazedne spory koli tomu, nakoniec to rozsudila anketa tak si pozri v archive, kto za co hlasoval .. |
|
Príspevkov: 171 • Založený: 28.02.07 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 18/07/2008 18:01 |
blondak - Člen | |
tak asi som zle hladal, bo som to tu nenasiel | |
Príspevkov: 10 • Založený: 07.07.08 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 18/07/2008 18:18 |
Brtko - Člen | |
ja neviem niektore ligy to maju zakazane druhe zase nie je to len nanich ale nieco aasi ako Bhop tiez sa tm da pekne rychlo niekde dostat ked to clovek vie Lepšie sediet v malej krčme, ako robit vo velkej fabrike. |
|
Príspevkov: 42 • Založený: 06.07.08 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 08/08/2008 15:33 |
Funec - Člen | |
hmmm, ja sa ho poctivo ucim, scripterov nepodporujem, kto sa to nauci a vie to vyuzivat nech si to uzije, ked uz ta anketa dopadla tak, ako dopadla, rychlost pohybu nie je ani taka vyhoda ako to, ze to rozhadzuje hitboxy begripera a hitboxy jeho superov to natahuje, uz sa mi stalo, ze begriper dostal full z 5-6m z M4 a dal som mu 1 hit a on mi dal onebullet hubu, vdaka skvelym hitboxom. Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
Príspevkov: 555 • Bydlisko: • TO PYCO! • Založený: 04.12.06 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 08/08/2008 17:52 |
kure - Člen | |
no pokud ma nabindovany duck na kolecku a pritom macka aji ctrl tak jsem proti takovemu begripu.. ale pokud nekdo macka jen ctrl jak ja tak to je v klidu Zduř https://team-invasion.xf.cz - ČEKUJ! |
|
Príspevkov: 35 • Založený: 09.06.08 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 10/08/2008 17:23 |
n0wa - Člen | |
hh no ide o begrip nie backgrip ale to je v podstate jedno, tiez to neznasam ale pouzivaju to vsetci tak aj ja sa semtam s tym bavim |
|
Príspevkov: 661 • Založený: 02.11.06 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 10/08/2008 17:26 |
netSo_O- - Člen | |
no ja som begripjump zrušil a ma kameňovali kým som to nezrušil ale môj nazor nato ostáva |
|
Príspevkov: 338 • Bydlisko: • brat1slava • Založený: 23.10.06 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 10/08/2008 19:29 |
S3nk0 - Člen | |
ja ten begrip neznasam iba na awpcku idem mu dat on si begripne a netrafim ho alebo iba do nohy pc | |
Príspevkov: 322 • Založený: 14.07.07 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 18/05/2009 21:15 |
jupicek - Člen | |
..je to uplne super vec.. ked to nevies pouzivat tak to nenazyvaj bugovanim... | |
Príspevkov: 111 • Založený: 16.03.09 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 10/06/2009 20:39 |
salami - Člen | |
co je super na tom ze to mas na kolecku a trhanym hopkanim sa presuvas pomape?? snad to s nejakym dalsim updatom pojde do pecka pouzivam to inak aj ja ale akurat tak na nejake vykuknutie spoza bednicky a pomocou ctrl |
|
Príspevkov: 44 • Bydlisko: • Klokočina city • Založený: 10.06.09 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 10/06/2009 20:47 |
MarkY - Člen | |
na kolecku, scripty su low... pokial to ctrlom robis tak potom v poradku snazim sa o to aj ja xD |
|
Príspevkov: 161 • Bydlisko: • MartiN CitY • Založený: 23.10.06 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 11/06/2009 07:05 |
Funec - Člen | |
marky to vystihol, onlinerov s koleckom si chcem pozret na lanke co budu robit, asi len walkovat Inak uplne najlepsi su ti, co maju MWHEELUP duck MWHEELDOWN jump a potom lietaju, begripuju, bunnyhopuju celu mapu a citia sa jaki su PG Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. Upravil Funec zap. 11/06/2009 07:17 |
|
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 11/06/2009 14:17 |
nasrata_lama - Člen | |
Pokial sa ho niekto nauci nech ho pouziva (ofc bez scriptu), btw duck nabindovany na kolecko nieje script | |
Príspevkov: 39 • Založený: 08.03.09 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 11/06/2009 19:22 |
Funec - Člen | |
sak jasne ze neni, ale vacsina tych, co binduju, aj scriptuju, je to vpd. o tom istom, zjednodusovanie hry, kt. je nepovolene Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 21/06/2009 07:41 |
eeee - Člen | |
Co je na tom ked mas na whelldown jump povedz funec vysvetli mi lebo fakt nechapem... |
|
Príspevkov: 28 • Založený: 01.09.07 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 21/06/2009 12:00 |
Funec - Člen | |
kakadu napr. to, ze skrollujes dole ako debil a pritom hybes mysou a stlacas sipky a si najvacsi bunnyhoper a begriper na svete zrazu, ked ti dam mys bez scrollu, neskocis nic, preto to je na lane zakazane. (tymto som nemyslel, ze sa ta to tyka, ty si hc oldskul) Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 21/06/2009 12:15 |
MarkY - Člen | |
teda ako jump na scrolle si myslim ze tiez neni vobec problem... ani vtedy neni najjednoduchsie bhopovat... kedysi som to aj pouzival ale teraz mam cely bhop v riti bo i tak to nepouzivam... |
|
Príspevkov: 161 • Bydlisko: • MartiN CitY • Založený: 23.10.06 | |
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 21/06/2009 13:20 |
Funec - Člen | |
nj, online je to jedno Mať sex je ako hrať bridž. Buď máš vynikajúceho partnera, alebo kurevsky dobrú ruku A computer is like.. air conditioning: it becomes useless when you open windows 90% mozgu tvorí kvapalina. U niektorých brzdová. Hádky na internete sú ako Paralympiáda, aj ked vyhráš, stále si retardovaný. |
|
RE: Backgrip jump - aky je vas nazor? ste pre alebo proti? | 25/06/2009 16:20 |
eeee - Člen | |
kde mas zakazane na scrolle jump ukaz mi nejake pravidlo. |
|
Príspevkov: 28 • Založený: 01.09.07 |
- Strana 1 z 2
- 1
- 2
|