Counter Strike Portal - csportal.sk | CSPORTAL.SK Counter-Strike podpora | Counter-Strike: 1.6 |
Half-life | 24/01/2011 17:51 |
---|---|
eStiiX - Člen | |
cauko netyka sa to ani tak CS ale chcel by som poradit . Nedaju sa dat nejako boti do Half life ? kamos mi spominal ze malo by sa dat ale ja to neviem nikde najst na nete , a ked aj najdem tak zavirovane alebo nejaky iny problem , nemate niekto skusenosti ? a druha otazka uz ohladom CS : mam magio net , pise ze mal by ist rychle no ked zacnem hrat CS tak mi to miestami tak zalaguje ze konec - aj na 5-6 sekund ostanem seknuty , pritom net je fajn ... Ano , som to ja . Sleep all day - party all night |
|
Príspevkov: 2 • Bydlisko: • Záhradné (PO) • Založený: 24.01.11 | |
RE: Half-life | 24/01/2011 20:48 |
sexcica - Člen | |
No na HF boti su len som neni doma tak ti to nemam ako poslat ale niekto ti to poradi urcco a co som pocula tak magio neni goood net kazdy na to nadava ako ty |
|
Príspevkov: 210 • Bydlisko: • Trnava • Založený: 22.09.09 | |
RE: Half-life | 25/01/2011 09:49 |
grAwp - Člen | |
cao estix, ja som pouzivatelom magio internetu, opitka, mne ide net aj hranie dobre tak max 40 pingy. Ale určitu dobu, konkretne 2 tyzdne mi to išlo na p. ze som mal od 100 a viac to sa nedalo hrať, som tam aj volal ze čo to s tym je, ale povedali mi ze v zmluve su pingy neni napisane kolko by mali byt, takze ma takto krasne odpisali. Presne mi to vtedy tak robilo ako tebe - net mi išiel paradne, stahovanie ako predtym len ta odozva. U nich ide asi o to, ze v zbernici kde sa stretavaju všetky PC to maju zahltene, tak to ma zlu odozvu. Vela PC napr na jeden router a ten nestiha komunikovat s dalšimi pc. a HL neviem, inak nebolo by špatne si dat nejaky deathmatch ... to uz som nehral ajajaj aj 7 rokov |
|
Príspevkov: 387 • Bydlisko: • Biely Kostol • Založený: 05.10.09 | |
RE: Half-life | 25/01/2011 21:43 |
sexcica - Člen | |
Na to je prograam co zmensuje ping tim ze si natahne urcity pocet data a potom podla potreby pusta aby bola mensia odozva ale pouzivaju to skor WOWkari ale malo by to ist aj na cs ked dojdem domo a nezabudnem tak ti to sem hodim |
|
Príspevkov: 210 • Bydlisko: • Trnava • Založený: 22.09.09 | |
RE: Half-life | 26/01/2011 11:47 |
grAwp - Člen | |
tak to som nevedel ze aj na ping niečo existuje h inak pata ty si tolko toho uz naslubovala ked prideš domov... robiš si aspon zoznam ? |
|
Príspevkov: 387 • Bydlisko: • Biely Kostol • Založený: 05.10.09 | |
RE: Half-life | 26/01/2011 12:07 |
Atl@n - Člen | |
HL s botmi?.....HL sa ma hrat v herni inak si to tak neuzijes | |
Príspevkov: 14 • Bydlisko: • BB • Založený: 29.11.09 |
|