Counter Strike Portal - csportal.sk | Ostatné | Hardware |
- Strana 2 z 2
- 1
- 2
RE: Lagy | 01/06/2009 20:44 |
---|---|
DeFeAt - Člen | |
MurphY napísal: neviem nechce sa mi to citat ale zda sa mi ze si mal od Slovanetu dsl s FUPOM..to je ze ked stiahnes za den alebo za mesiac viac dat proste ta zacnu obmedzovat..je to uplna blbosti komunisticka a obmedzujuca ty si platis za sluzby a oni ta budu obmedzovat..videt ze je slaba konkurencia v dsl.. ja viem o com hovoris, no nebolo to tym mal som mesacny limit 35gb, ptm mi znizili rychlost.. ja som nestahoval vela, max 10gb mesacne a v pohode sa stalo, ze som nic nestahoval a o druhej nehratelny ping, lagy.. mfp, optika bezi ako ma, mesacne nemam problem aj 200gb sosnut Upravil DeFeAt zap. 01/06/2009 20:44 |
|
Príspevkov: 152 • Založený: 07.03.09 | |
RE: Lagy | 22/02/2010 19:54 |
Fakt7 - Člen | |
To ma vacsina ludi co ma dsl take problemi ze vecer a vlastne uz po 16 00 zacina byt linka pretazena. Niekedy je to az moc ale moje 5rocne skusenosti s dialup mi zabezpecili ze mi to vobec neprekaza. Inak nechapem tych t-comakov naco este providoruju ten dial-up omg ved to je hamba nazvat internetom | |
Príspevkov: 84 • Založený: 27.03.09 | |
RE: Lagy | 29/10/2010 16:42 |
grAwp - Člen | |
mam net optiku od Tcomu, spolu s magio tv, minuly tyzden som mal 3 dni po sebe večer od siedmej do nejakej pol desiatej pingy od 120 - 200ms, nechapem volal som aj do tcomu ze čo to je a nevedeli, teraz uz mi to šlape... čo s tym mohlo byt ? | |
Príspevkov: 387 • Bydlisko: • Biely Kostol • Založený: 05.10.09 | |
RE: Lagy | 02/11/2010 18:00 |
Ondra - Člen | |
Jsem čech a Tcom u nás nemáme, internet mám od O2 přes pevnou linku 16mb. Za 5 let co mám tuto službu jsem neměl jediný problém s lagy. Co se týče omezení mnoužstvím stažených dat, tak to považuji opravdu za hanbu internetu a takovou službu bych okamžitě rušil, vlastně bych ji nerušil, protože bych si takovou službu nikdy nepořídil . Jinak Ping mam okolo 20-50ms. Rada pro ostatni? Pořiďte si pořádný interne, který je dnes naprosto všude velmi snadno dostupný. Ahoj jsem normální příznivec CS. CS hraju už nejméně 10 let a stále mě baví! |
|
Príspevkov: 14 • Bydlisko: • Louny • Založený: 09.07.10 | |
RE: Lagy | 19/03/2011 17:26 |
Malchus - Člen | |
nechapem ale lagy nesu len koooli internetu moze vam lagovat Ram Cpu a dalsie ine somariny...napr. pri Win7 ma komp prolbem z disku odoslat CS 1.6 veci a to koli windowsu...NEZALEZI LEN NA NETE | |
Príspevkov: 571 • Založený: 05.04.10 | |
RE: Lagy | 15/10/2011 14:05 |
Nox - Člen | |
Rychlost pripojeni nema vliv na lagy ze strany clienta (hrace). Je to o poctu paketu. Pokud mate xDLS tak pravdepodobne agregovane. Tzn ... pri vytizeni tve packety jsou delsi a tzn mene packetu za sekundu. Pro CS je dulezity pocek kontaku se serverem. Pokud pouzivas torret, emule DC a podobne muze to mit zasadni vliv na CS i kdyz to nestahuje priliz rychle. Je rok 2011 o hw to nebude. |
|
Príspevkov: 207 • Bydlisko: • Swansea • Založený: 12.10.11 |
- Strana 2 z 2
- 1
- 2
|