Counter Strike Portal - csportal.sk | CSPORTAL.SK | Servers Maps |
JailBreak/CTF servers | 04/02/2016 00:41 |
---|---|
SiGiii - Člen | |
Zdravím, ------------------ JailBreak server Jen bych chtěl řict, že by se vám hodil JailBreak server, hraje to dost hráču, A kdyby se náhodou ten Jail... Udělal bylo by to super! Hlavně Mnoho atrákci (Orig.Pravidla) aby to káždy chápal... měl bych i hráče kteři chcou vyzkoušet nové Servery + Pravidla a tak dál.. ------------------ Capture the flág Dál bych návrhoval CTF server, je taky populární a nejhranější mód, dost hráču se tam vyblbne, zákoupi VIP pokud by se jim ten server libíl, já bych tam rozhodně hral každy den! ------------------ Je to na vás, jen bych byl rád za tyhle servery S pozdravem: #SiGiii Chceš na mě Kontakt 👌 -------------------------------------- >STEAM: ~StrateGy~ SiGiii >SKYPE: ~StrateGy~ SiGiii -------------------------------------- #SiGiii Upravil SiGiii zap. 04/02/2016 00:45 |
|
Príspevkov: 4 • Bydlisko: • Ostrava • Založený: 26.01.16 | |
RE: JailBreak/CTF servers | 04/02/2016 11:02 |
Majo - Hlavný Administrátor | |
To si myslel pre CS: Global Offensive alebo pre 1.6 ? |
|
Príspevkov: 1963 • Založený: 03.10.06 | |
RE: JailBreak/CTF servers | 04/02/2016 11:08 |
SiGiii - Člen | |
CS 1.6 Chceš na mě Kontakt 👌 -------------------------------------- >STEAM: ~StrateGy~ SiGiii >SKYPE: ~StrateGy~ SiGiii -------------------------------------- #SiGiii |
|
Príspevkov: 4 • Bydlisko: • Ostrava • Založený: 26.01.16 | |
RE: JailBreak/CTF servers | 04/02/2016 11:13 |
Majo - Hlavný Administrátor | |
Ale u nás je už len CS: Global Offensive. CS:1.6 servery už nebudú. |
|
Príspevkov: 1963 • Založený: 03.10.06 | |
RE: JailBreak/CTF servers | 04/02/2016 11:18 |
SiGiii - Člen | |
Aha, tak to sem nevěděl, tak třeba na to CS:GO ten JailBreak, tam by ste měli hráče nonstop Chceš na mě Kontakt 👌 -------------------------------------- >STEAM: ~StrateGy~ SiGiii >SKYPE: ~StrateGy~ SiGiii -------------------------------------- #SiGiii |
|
Príspevkov: 4 • Bydlisko: • Ostrava • Založený: 26.01.16 |
|